KAYSERİ / HACILAR - Yunus Çepken İlkokulu

Hasan GÜÇLÜ - Okul Müdürü

1967 Yılında Adana Tufanbeyli Doğanbeyli Köyü´nde doğdu. Sırasıyla Doğanbeyli İlkokulu, Adana 19 Mayıs Ortaokulu, Adana Erkek Lisesi ve Çukurova Üniversitesi Eğt. Fak. Hatay Eğitim Yüksekokulu´nu bitirdi.

1991 yılından itibaren; Karaman Sarıveliler Işıklı Köyü İlkokulu Sınıf Öğretmeni, Tufanbeyli Doğanbeyli İlkokulu Sınıf Öğretmeni ve Müdür Vekili, Erzurum Horasan Yıldıran Köyü İlkokulu Asker Öğretmen, Yozgat Çekerek Kamışçık Köyü ve Merkez Cumhuriyet İlkokulu Sınıf Öğretmeni, Develi Şıhlı İlköğretim Okulu Sınıf Öğretmeni ve Müdür Vekili, Epçe İlköğretim Okulu Müdür Vekili, Çöten Köyü Hacı Kemal Kaman İlköğretim Okulu Müdür Yardımcılığı, Tomarza Pusatlı Fehmi Özilhan İlköğretim Okulu Müdürlüğü ve Develi 90. Yıl Cumhuriyet İlkokulu Müdürlüğ görevlerinde bulundu.

28.06.2021 tarihinden bu yana Hacılar Yunus Çepken İlkokulu Müdürü olarak görev yapmaktadır.

Evli ve 4 çocuk babasıdır.