KAYSERİ / HACILAR - Yunus Çepken İlkokulu

.
Aşağı Mah. Herdem Sokak Bina No 8 HACILAR / KAYSERİ
Vizyon
Her bireyin kendi ilgi, yetenekleri doğrultusunda bir mesleğe sahip olduğu, her yaş düzeyindeki bireylerin kendini gerçekleştirebilecek bir ortamın olduğu, zararlı alışkanlıklardan uzak, her Bireyin kendi ilgi ve yetenekleri doğrultusunda sosyal, kültürel, sportif etkinliklere vakit ayırarak kendini gerçekleştirebileceği bir ortamın olduğu, gelişen ve değişen dünyadaki değişimleri takip edebilen ve iletişim sağlayabilen en az bir yabancı dil bilen, bireylerin yaşadığı bir dünyanın var edilmesi.
Misyon
Yunus Çepken İlkokulu Çalışanları Olarak Biz, Öğreten değil sürekli öğrenen ve gelişen olmak, öğrencilerimize öğrenmeyi öğretmek ve onların bireysel farklılıklarına saygı duyarak herkesi optimum düzeyde kendi yetenekleri doğrultusunda geliştirecek eğitim metot tekniklerini uygulayarak; Öğrencilerimizi,okul toplumunu ve velilerimizi 21.yüzyıla hazırlamak için varız.
Başarılar
OKULUMUZUN SOSYAL - SPORTİF VE KÜLTÜREL ALANLARDA ÇEŞİTLİ DERECELERDE BAŞARILARI MEVCUT BULUNMAKTADIR.
TOPLU TAŞIMA ARAÇLARI.
İLÇE MERKEZİ.